Over Gerda

Mijn naam is Gerda Oosthuizen,  ik ben geboren en opgegroeid in Wilp Achterhoek  en woon daar nog steeds. Daar heb ik ook mijn praktijk aan huis.

Ruim 32 jaar ben ik  werkzaam geweest in de reguliere gezondheidszorg, waarvan de laatste 16 jaar in een algemeen streekziekenhuis.  Door mijn werk als röntgenlaborant  heb ik vele mensen mogen ontmoeten in allerlei fases in hun leven. Juist daardoor ben ik me heel bewust geworden van de wisselwerking tussen lichaam en geest en de invloeden vanuit je omgeving. Door mijn medische achtergrond en ervaring kan ik goed de verbinding leggen tussen de reguliere/westerse  - en de natuurgeneeskundige zorg.

Het druk zijn in je hoofd met allerlei dingen die ‘moeten’ kunnen er voor zorgen dat je vergeet stil te staan bij jezelf, waardoor allerlei klachten kunnen optreden. Ik heb dat zelf ervaren door mijn schildklier die niet goed functioneerde. Ondanks de klachten die dat voor mij gaf ben ik steeds maar doorgegaan, en uiteindelijk resulteerde dat in de oogziekte van Graves.

Toen werd ik wel gedwongen door mijn eigen lijf om letterlijk en figuurlijk stil te gaan staan. Mijn eigen lijf greep in. Toen heb ik  geleerd om de signalen te verstaan.  En om de ruimte en de rust te nemen naar die signalen te luisteren.

Nu  ben ik een aantal jaren verder, heb mijn baan in het ziekenhuis opgezegd . En wijd me volledig aan mijn eigen massagepraktijk. Een praktijk waar je als het ware de drukte ook letterlijk achter je laat, in het landelijke Wilp Achterhoek.

Specialisatie

Als massagetherapeut zorg ik ervoor dat je daadwerkelijk weer kunt voelen hoe het is in en met je lijf. Mensen komen bij mij voor ont-spanning , ont-stressing en bewustwording. De drukte van alledag, zorgt ervoor dat je alleen maar in je hoofd bent. Veel aan het denken en daardoor niet meer voelt, welk signaal jouw lijf aangeeft. Je loopt als het ware vast. Een therapeutische massage gegeven met aandacht, zorgt ervoor dat je weer rust en ont-spanning vindt.

 

Spatadertherapeut

Als spatadertherapeut zorg ik er voor dat vervelende klachten zoals kramp, vermoeide benen, pijn, vocht vasthouden etc. zullen verminderen of geheel verdwijnen. Daarbij gaat spatadertherapie uit van het zelfherstellend vermogen van het lichaam waar een ieder over beschikt. Daarnaast is jouw eigen inbreng ook heel belangrijk. Dat is waarom de spatadertherapie mij zo aanspreekt.

Voor meer informatie over spatadertherapie bekijk mijn website www.spatadertherapeut.nl

 

Schildklier

Als ervaringsdeskundige weet ik wat het is,  om met klachten veroorzaakt door een niet goed functionerende schildklier rond te lopen. Zeker als je zgn. schildklierhormoon waarden in het bloed binnen de referentiekaders vallen, maar je hebt wel degelijk nog klachten.

Daarom heb ik mijn afstudeeropdracht van de studie tot massagetherapeut hierop gericht.  Ik zet  mijn kennis  en kunde in om te zorgen dat jij weer lekker in je vel zit. Door therapeutische vaardigheden en verschillende massagetechnieken  zorg ik voor verlichting van jouw klachten. En ik reik jouw de tools aan hoe je in het dagelijks leven hier een weg in kunt vinden.

 

Bekijk hier mijn opleidingen en werkervaring.

 

  • Wil je een afspraak maken?

    Wil je meer informatie of een afspraak inplannen? Neem gerust contact op!

    Neem contact op