caret-down caret-up caret-left caret-right
Herstel na een burn-out

Ik ben bij Gerda terecht gekomen na/tijdens een burnout. Door de gesprekken laat ze je zelf inzien waar je vast loopt en biedt hierbij prettige voorbeelden en oefeningen bij aan die je helpen om te ontspannen en te zorgen dat je dingen kunt "loslaten". De massages zijn heerlijk ontspannen en laten je voelen waar je letterlijk én figuurlijk vast loopt. Nog weken na een massage merk je hoe je lichaam hierop reageert. Ook belangrijk...Gerda is een heel prettig  mens, heeft een mooie, professionele praktijk en kan het zeker iedereen aanraden♥️

Anne,  48 jaar

Rust in mijn hoofd en verlichting van lichamelijke knelpunten

Tijdens mijn tweede zwangerschap was ik bij Gerda voor spataderklachten. Na de zwangerschap ben ik bij haar terug blijven komen  Je gaat allemaal door verschillende fasen heen in je leven. Soms moeilijk, soms makkelijker. Ik ben ervan overtuigd dat een goede balans van lichaam en geest en een gezonde levensstijl de basis zijn voor een vitaal leven. In mijn vrije tijd ben ik fanatiek amazone, voor mijn werk zit ik veel achter de computer en ben ik alleenstaande moeder van twee kinderen. Ik kom nu met regelmaat bij Gerda, om mezelf vitaal te houden (soort onderhoud:-))Alles wat je meemaakt sla je ook op in je lichaam. Gerda luistert naar je en kijkt vanuit een holistische visie welke massagetherapie op dat moment voor jou geschikt is. Na de massage spreek je samen na en geeft ze je aandachtspunten mee. Het geeft me rust en ruimte in mijn hoofd en verlichting in de lichamelijke knelpunten. Even een moment voor jezelf! Om vervolgens alles wat je doet weer vanuit een goede drive aan te gaan!

Tineke, 41 jaar

Weer pijnvrij kunnen slapen

Twee jaar geleden ben ik verhuisd naar de gemeente Voorst en zocht ik een nieuwe massagetherapeut dichter bij huis voor mijn beenklachten en nek- en schouderproblemen. Internet bracht mij bij Gerda en wat ben ik blij dat ik haar gevonden heb!

Haar professionele aanpak, nuchtere kijk op het leven en medische achtergrond zijn een mix gebleken die goed bij mij past. Als beoefenaar van yoga weet ik maar al te goed hoe lichaam en geest met elkaar verbonden zijn en Gerda voelt dat precies aan. Door haar combinatie van massagetechnieken voel ik me altijd heerlijk ontspannen na een sessie.

Ook bij overbelasting en blessures (uitgerekte kniebanden) heeft Gerda mij goed kunnen helpen door het aanbrengen van medical tape en het masseren van mijn benen waardoor ik voor het eerst in 6 weken pijnvrij kon slapen. Het fijne aan Gerda is dat je haar dan maar hoeft te bellen en ze maakt gelijk tijd voor je vrij.

Ze is eerlijk en oprecht geïnteresseerd in wat jou (letterlijk & figuurlijk) beweegt als mens!

Maud, 64 jaar