Meer ontspanning ondanks de stress

“Hallo, ik ben Ingeborg, een vrolijke actieve vrouw van midden 40. En ineens staat je wereld op zijn kop, als de oncoloog zegt dat de moedervlek huidkanker is. Ik had deze al sinds mijn kinderjaren op mijn bovenarm. Nooit echt aandacht aan besteed, de laatste tijd jeukte het en ging bloeden. Ik vertrouwde het niet en ging naar de huisarts, daar werd ik doorverwezen naar een internist.

Bij onderzoek bleek dat het een melanoom was van 10cm lang. De uitslag gaf veel stress in die tijd. Daardoor kreeg ik last van een hoge bloeddruk die niet omlaag wilde. De massage bij kanker hielp om de spanning weg te laten ebben en te ontspannen. Na deze heerlijke massage voelde ik me nog dagen zo relaxed en chill dat ik zelfs vergeten ben mijn bloeddruk te checken.”

Ingeborg, 45 jaar

Heerlijk ontspannen na een sessie

Twee jaar geleden ben ik verhuisd naar de gemeente Voorst en zocht ik een nieuwe massagetherapeut dichter bij huis voor mijn beenklachten en nek- en schouderproblemen. Internet bracht mij bij Gerda en wat ben ik blij dat ik haar gevonden heb!

Haar professionele aanpak, nuchtere kijk op het leven en medische achtergrond zijn een mix gebleken die goed bij mij past. Als beoefenaar van yoga weet ik maar al te goed hoe lichaam en geest met elkaar verbonden zijn en Gerda voelt dat precies aan. Door haar combinatie van massagetechnieken voel ik me altijd heerlijk ontspannen na een sessie.

Het fijne aan Gerda is dat je haar maar hoeft te bellen en ze maakt gelijk tijd voor je vrij. Ze is eerlijk en oprecht geïnteresseerd in wat jou (letterlijk & figuurlijk) beweegt als mens!

Maud, 64 jaar

Weer energie om beter te slapen

Eind november 2022 kreeg ik de diagnose van Borstkanker, daarna ging het allemaal erg snel in een korte tijd met operatie en chemotherapie. Voor mijn gevoel zat ik nog in het begin van het verwerkingsproces.

Ik kwam bij de massagetherapeut  binnen met een vermoeid lijf en licht afhangende schouders. Mijn voetzolen waren pijnlijk vanwege de chemo. De massagetherapeut begon met aftasten en voelen wat ik kon hebben. Hierna startte de massage, heel zachte bewegingen, rust en energie gevend.

Dit is een heel mooi geschenk.

Mijn ervaring was dat ik genoeg energie kreeg om slaperig van te worden. Sinds de diagnose sliep ik slecht en was ik qua energie een leeg vat. Na de massage merkte ik dat ik mijn rug weer recht kon houden en energie had om te rusten en toe te geven aan de moeheid. Dat was zo een mooi kado.

Ik ben heel erg dankbaar en kijk uit naar het volgende massage moment”

Paula