Chakra massage

Wat zijn chakra’s?

Chakra’s zijn bronnen van energie, van activiteit en van levenskracht. Deze bevinden zich diep in je lichaam en stralen hun energie en kracht alle kanten op. Om makkelijker te begrijpen wat een chakra is, en wat de functie is van een chakra kun je een chakra ook vergelijken met een computer. Jouw  lijf is de computer. De chakra’s zijn de software op de harde schijf. Jouw geest/ jouw hele Zijn is de gebruiker van de computer. Ofwel jouw lijf en de chakra’s. Fysiek gezien nemen de chakra’s de universele energie op en geven dit weer door aan je lijf.

Ieder mens heeft 7 hoofdchakra’s en 40 secundaire chakra’s.  Elke chakra heeft  zijn eigen energie en daarmee ook een eigen functie binnen je hele energiesysteem. Met het blote oog kun je de chakra’s niet zien maar door middel van fysieke aanraking tijdens een massage kun je jezelf wel bewust worden van deze chakra’s.

Als je je meer bewust bent van de waarde van je gehele chakrastelsel, dan ben je ook meer bewust van je innerlijke kracht.

 

 

Hoe werkt een chakramassage?

Een algehele chakramassage is als het ware een reis door je lichaam.

We starten de reis op je hoofd en gaan met aandacht richting je voetzolen.

Onderweg gaan we langs alle chakra’s. Aangekomen bij je voetzolen worden daar de chakra reflexpunten ook gemasseerd. Dan gaan we op de weg terug naar het beginpunt van onze reis.

Tijdens deze chakra reis kun je ervaren hoe het is op dat moment met een bepaald chakra. Je kunt voelen hoe het is om met bewuste aandacht naar je lijf te gaan. Na de massage/chakra reis hebben we een nagesprek waarin we de dingen die je bent tegengekomen kunnen bespreken.

 

Wanneer een chakramassage?

  • als je tot rust wil komen
  • als je inzicht wil in bepaalde processen
  • als je weer in contact wil komen met jezelf
  • bij emotionele instabiliteit
  • bij onrust
  • bij gevoelloosheid
  • bij fibromyalgie

Heb je een vraag over wat jou nu bezighoudt, en wil je weten of daar een chakramassage bij past? Neem dan even contact op voor een persoonlijk advies.

Tijdens andere massagesessies is het ook mogelijk om aandacht te geven aan 1 of meerdere chakra’s. Als je dit wil kun je dit aangeven.

 

Hoe werkt een afspraak?

Als je voor de 1e keer komt dan hebben we een uitgebreid voorgesprek. Dit geeft een goed beeld van jouw gezondheid, en jouw leefwijze. Hier pas ik de massage op aan. Ook bespreken we dan jouw wensen , verwachtingen en de behandelovereenkomst.

Een afspraak voor een massage/chakra reis( zoals omschreven) duurt 2 uur en bestaat uit: voorgesprek, massage en nagesprek en kost 110 euro.

 

Wil je een afspraak maken?

Wil je meer informatie of een afspraak inplannen? Neem gerust contact op!

Neem contact op