Holistische visie

Er is een verbinding tussen lichaam en geest. Denk maar eens aan die steen in je maag als je ergens tegenop ziet. Of het zware hoofd als je veel zorgen hebt. Het menselijk lichaam is  een geheel, waarin allerlei invloeden van binnen en van buitenaf tot uitdrukking komen.

Zo zijn er veel verschillende gebeurtenissen en ervaringen in je leven. Al deze ervaringen sla je op en neem je de rest van je leven met je mee.

Ervaringen kunnen je raken, emotioneel en lichamelijk. Ze vormen je, ze verrijken je maar ze  kunnen er ook voor zorgen dat je even niet zo lekker in je vel zit. Of voor steeds maar weer terugkerende klachten.

Een massage gegeven vanuit een holistische visie, geeft jou de gelegenheid om eens stil te staan en heel bewust te voelen naar de opgeslagen ervaringen in je lijf.  Zonder daar een oordeel over te hebben, of direct iets mee te moeten doen

De massage nodigt je uit om jezelf te ont-moeten.  Je hoeft helemaal niets, niets te veranderen en er hoeft ook nog niets weg. Er is alle tijd en aandacht voor jou,  ik zie jou en luister……

 

Vanuit aandacht, contact en bewustwording ontstaat ruimte voor innerlijke rust en tevredenheid.

  • Wil je een afspraak maken?

    Wil je meer informatie of een afspraak inplannen? Neem gerust contact op!

    Neem contact op