Holistische visie

Ik kijk naar jou vanuit een holistische visie, dat wil zeggen: ik zie jou als een geheel.

Holistisch is afgeleid van het griekse woord holos wat heel betekent. Er is een eenheid tussen lichaam en geest.  Het menselijk lichaam is  een geheel, waar allerlei invloeden van binnen en van buitenaf tot uitdrukking komen. Denk maar eens aan hoe je je voelt als je verliefd bent, de vlinders in je buik. Of als je ergens erg tegenop ziet, hoe je dat kunt voelen als een steen in je maag. Of je hebt een dierbare verloren, hoe uit het veld geslagen kun je je dan voelen.

Zo maak je veel dingen mee op allerlei gebied , en al deze ervaringen sla je op en neem je de rest van je leven met je mee.

Ervaringen kunnen je raken, emotioneel en lichamelijk. Ze vormen je, maar kunnen ook zorgen voor lichamelijke en geestelijke klachten.

Door een massage gegeven vanuit een holistische visie, geef je jezelf tijd voor ontspanning, herstel en balans.

De massage nodigt je uit om jezelf te ont-moeten: in alle rust te voelen en bewust aanwezig te zijn bij wat er in je leeft. Je hoeft helemaal niets, niets te veranderen en er hoeft ook niets weg. Er is alle tijd en aandacht voor jou, om te voelen hoe het nu eigenlijk met je gaat.

 

Vanuit aandacht, contact en bewustwording ontstaat ruimte voor innerlijke rust en tevredenheid.

  • Wil je een afspraak maken?

    Wil je meer informatie of een afspraak inplannen? Neem gerust contact op!

    Neem contact op