Altijd al eens een holistische massage willen proberen? Maar heb je het nu eigenlijk te druk?

Dan is juist nu het moment om voor jezelf een massage te plannen ! De beste tijd om even te ontspannen is als je jezelf er eigenlijk geen tijd voor gunt. In de maand december  hanteer ik een speciaal kennismakingstarief !

Maar er is nog een andere goede reden om juist nu een holistische massage te boeken. In deze tijd van het jaar is het de tijd om je zorgverzekering eens onder de loep te nemen.

Welke zorgverzekering kies ik, neem ik wel of niet een aanvullende verzekering, en zo ja welke dan?Het is best lastig om een goede keuze te maken. Immers je weet niet altijd van tevoren welke zorg je nodig hebt het komende jaar.  En als je behandelvormen niet kent of nooit hebt ervaren weet je ook niet of dit bij je past.

 

Wederom worden mijn behandelingen vergoed

Al mijn behandelingen massagetherapie en spatadertherapie worden het komende jaar net als dit jaar vergoed door de meeste zorgverzekeraars. Vanuit de aanvullende verzekering. Het gaat niet ten koste van je eigen risico en je hebt geen verwijzing van een arts nodig. Maar een aanvullende verzekering  is zeker geen voorwaarde om een massagetherapie sessie of een holistische massage te reserveren.  Het kan zo maar zijn dat voor jou zo’n  5 massagesessies verspreid over het jaar voldoende zijn om lekker in je vel te zitten en te blijven. Misschien is het voor jou dan slimmer om juist geen aanvullende verzekering af te sluiten.

 

Maar wat doet dan massagetherapie?

Massagetherapie zorgt voor verlichting van klachten : vastzittende spieren die zorgen voor pijnklachten zullen weer ‘ los ‘ komen waardoor je weer ruimte krijgt. Onrust en drukte in je hoofd wat zorgt voor vermoeidheid en slapeloze nachten zal verminderen waardoor je weer lekker slaapt. Daarnaast kun je beter bij jezelf opmerken waar in je lichaam spanning ontstaat. Je krijgt inzicht wat hier de oorzaak van kan zijn. En of je hier zelf verandering in kunt aanbrengen of dat het klachten zijn die niet zullen verdwijnen en waarin aanvaarding een belangrijke rol speelt. Ook daarin is massagetherapie een ondersteuning.

 

En wat doen dan een holistische massage?

Ook een holistische massage wordt met zorgvuldige aandacht en in overleg met jou gegeven. Maar in tegenstelling tot een massagetherapiesessie, gaan we niet samen onderzoeken wat de exacte oorzaak is voor jouw terugkerende klachten die misschien aanwezig zijn nu. Maar is het bedoeld om de spieren losser te maken en te zorgen voor rust en ontspanning. Zo kan alleen een holistische massage gegeven om de 6 weken er ook voor zorgen dat je geen klachten krijgt. Het is dan als het ware een soort onderhoud voor jezelf. Maar dan wel een hele fijne en een  ontspannen manier van onderhouden en zorgen voor jezelf.

 

Aangepast kennismakingstarief

Om jou kennis te laten maken met massagetherapie en met holistische massages hanteer ik in de maand december 2021  een aangepast tarief. Alle holistische massages van 60 minuten kosten in december € 40  i.p.v. het normale tarief van  € 60,- . Dit geldt ook voor de zwangerschapsmassage.

Een massagetherapie sessie van 90 minuten kost ter kennismaking € 65,- i.p.v. het normale tarief van € 85,-. En mocht je nog recht hebben op een gedeeltelijke of gehele vergoeding vanuit je huidige aanvullende verzekeringspakket kun je deze ook gebruiken voor deze kennismaking.

 

Waarom?

  • Zodat jij kunt ervaren wat een holistische massage voor jou kan doen, en je een bewuste keuze kunt maken voor een zorgverzekering die bij jou past.
  • En dit een fijne aangename manier is om te ont-spannen in deze drukke stressvolle tijden.

 

De enige voorwaarde is dat deze massages in december van dit jaar plaatsvinden. En zoals altijd: alleen op afspraak, ik behandel alleen vrouwen en vanzelfsprekend volgens de huidige coronarichtlijnen.