Lig jij ook ’s nachts wakker? Te draaien en te piekeren?

Lig jij ook ’s nachts wakker, en te draaien en te piekeren? Als het tijd is om op te staan ben je al moe. En dan moet je dag nog beginnen.
Als dat 1 keer een nacht gebeurt is niet zo’n probleem. De 2e nacht is al wat minder leuk, maar lukt ook nog wel, Maar als dit vaker voorkomt ga je dit merken in alles. Je bent snel geïrriteerd, vindt het lastig om je te concentreren, er zijn zoveel dingen waar je dit aan kunt merken. Je hebt er echt last van.

Positieve invloed op je welzijn

Vandaag 19 maart is het de internationale dag van de slaap, en die dag is natuurlijk niet zomaar in het leven geroepen. Een goede nachtrust is belangrijk, sterker nog het is een biologische noodzaak. Slaap heeft een positieve invloed op je hart en bloedvaten, je gemoedstoestand en je immuunsysteem. Daarom is slapen net zo belangrijk voor je gezondheid als voldoende bewegen en gezonde voeding.

Kenmerk van burn out

Niet goed slapen , of te moe zijn om te kunnen slapen is een van de kenmerken die je ziet bij vrouwen die tegen een burn out aan lopen. Het steeds maar doorgaan, alle ballen in de lucht (proberen te) houden zorgt ervoor dat je tegen je eigen grenzen aan loopt.

Daarom heb ik het burn-out traject in het leven geroepen. Om ondersteuning te kunnen bieden en te horen waar jij tegen aan loopt. De combinatie van coaching en massage, zorgt ervoor dat je de rust in je zelf kunt vinden. En daardoor ook weer beter kunt slapen.

Alleen voor vrouwen

Waarom alleen maar vrouwen? Dat is omdat ik er van overtuigd ben dat vrouwen het verschil kunnen maken. In hun gezin, in hun werk en dus in hun eigen directe omgeving. Juist vrouwen die hun eigen rustpunt hebben gevonden staan daardoor in hun kracht. En ook omdat ik zelf een vrouw ben, en ook zeker heb gemerkt wat het doet in en met je lijf als je tegen je grenzen aan loopt. En weet hoe fijn het is, als je voor jezelf rust hebt gevonden.