Lichamelijke klachten in je vrije weekend !

Is het eindelijk weekend, ben je vrij om leuke dingen te doen. En ja hoor, daar is ie weer. Die vervelende hoofdpijn ! Of je hebt zo’n grieperig gevoel, zo lusteloos. Hoe kan dat toch? Misschien is je boog door de weeks zo gespannen? Of zijn er andere dingen die veel aandacht van je vragen waardoor je lijf je even een pas op de plaats wil laten maken. Het zijn allemaal signalen van je lijf. Maar soms is het lastig om die signalen te begrijpen en te verstaan.  Door middel van  massagetherapie, of 1 van de andere massages kan ik je helpen om hier naar te kijken.

 

Even tijd en aandacht voor jezelf.

 

Wat is massagetherapie?

Massagetherapie is anders dan een traditionele massage omdat deze therapie niet alleen op het lichaam gericht is, maar kijkt naar de hele mens. Je lijf en je geest  zijn nauw met elkaar verbonden, ze beïnvloeden elkaar en zijn continue op zoek naar een balans. Misschien herken je dit wel als je bij jezelf nagaat hoe je lijf voelt als je heel verdrietig bent. Of die steen in je maag als je erg gespannen bent. Of de vlinders in je buik als je verliefd bent. Massagetherapie richt zich daarom niet alleen op fysiek niveau, maar ook op emotionele, sociale en omgevingsinvloeden. Wanneer er geen balans is, geeft je lijf signalen af. Ongemak, klachten, spanningen, kou, warmte en pijn zijn o.a. manieren van het lijf om te communiceren.

 

Inzicht en klachtenvermindering door bewustwording.

Bij massagetherapie krijgt de ontspannende massage langzaam aan een therapeutische karakter. Massagetherapie is meer gericht op bewustwording.  Ontspanning is uiteraard van harte welkom, maar door ook aandacht te geven aan emoties, gedachten of gevoelens leer je de signalen van je lijf beter te begrijpen. Bewustwording kan leiden tot vermindering van de klacht en vaak gebeurd dat ook!

 

Voor iedereen geschikt!

Massagetherapie is geschikt voor iedereen . Naast spier- en gewrichtsklachten kun je hierbij ook denken aan ongemakken als hoofdpijn, spijsverteringsklachten, stress, burn-out en slapeloosheid.

 

Hoe werkt het?

We starten met een voorgesprek. Hierin maken we kennis en komen jouw klachten aan de orde. Daarna volgt er een massage en sluiten we af met een kort nagesprek waarin je kunt vertellen hoe je de massage hebt ervaren.

 

Vragen?

Je kunt me bellen op 06 -244 07 644 . Of als je hier meer over wil lezen www.gerda-oosthuizen.nl

 

Ik wens je een fijn weekend!