Rust en ruimte!

๐‘๐ฎ๐ฌ๐ญ ๐ž๐ง ๐ซ๐ฎ๐ข๐ฆ๐ญ๐ž!

Dat zijn de 2 woorden die precies omschrijven hoe ik het wonen in Wilp Achterhoek, en het werken in mijn eigen praktijkruimte aan huis ervaar. Dat zijn ook de 2 woorden die vaak terugkomen in massagetherapiesessies.

Het altijd maar ‘aan staan’. Drukte in je hoofd. Gedachten die steeds maar weer voorbijkomen. Geen echte tijd en aandacht voor jezelf. Dat uit zich vaak in allerlei klachten. Klachten zoals slecht slapen of onrustig slapen. Hoofdpijn. Last van je schouders. Of een zogenaamd kort lontje. Kortom je bent niet jezelf.

๐Ž๐ง๐ . ๐Ÿ‘ ๐ฃ๐š๐š๐ซ ๐ค๐ฅ๐š๐œ๐ก๐ญ๐ž๐ง ๐š๐ฅ๐ฌ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ๐›๐จ๐๐ž

Wist je dat gemiddeld genomen je al zo’n jaar of 3 van dit soort klachten hebt voordat je in een burn-out raakt? Massagetherapie kan je ondersteunen met dit soort klachten. Nu met de huidige lock down alleen met een verwijzing van een huisarts, psycholoog of ander medisch specialist. Na versoepeling van de maatregelen ben je ook zonder deze verwijzing welkom. Welkom om de rust en de ruimte te ervaren van de omgeving, van mijn praktijkruimte maar vooral te ervaren in jezelf.

  • Wil je een afspraak maken?

    Wil je meer informatie of een afspraak inplannen? Neem gerust contact op!

    Neem contact op