Zorgen voor jezelf in coronatijd !

Het verplicht thuis moeten werken, voor de ene persoon  een uitkomst: niet gestoord worden tijdens je werk, geen reistijd meer etc. Maar voor een  ander is het verschrikkelijk. Het missen van de dagelijkse contacten op het werk. Het thuis zitten achter je laptop op een bureaustoel die net niet zo lekker zit.  En nu het sporten in teamverband ook even niet meer kan maakt het er allemaal niet makkelijker op. Samen met de onzekerheid over hoelang deze situatie gaat duren, kan dit ervoor zorgen dat er veel stress en spanning ontstaat. Zo ontstaat er een vicieuze cirkel die allerlei lichamelijke en/ of geestelijke klachten doet ontstaan.

Juist nu is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Om zo lang mogelijk gezond en fit te blijven. Daarin kan massagetherapie veel voor je doen. Een massagetherapiesessie zorgt ervoor dat je lijf weer wat soepeler wordt. Datgene wat vast zit , kan weer in beweging komen. Het geeft je inzicht en kennis over je eigen lijf.

Ont-spanning

Daarnaast zorgt massagetherapie ervoor dat je even uit de dagelijkse sleur komt. Het is een moment voor jezelf. Een moment  waarin je alle gedachten die er zijn kunt loslaten. Weer uit je hoofd en in je lijf! De aanwezige spanning kan zich omvormen in ont-spanning. En daardoor kan er rust ontstaan.  Daarom is massagetherapie zorgen voor jezelf. Zodat je in deze corona tijd op de been blijft. Je bent welkom!

Cadeaubon

Ken jij iemand die je zo’n moment voor zichzelf gunt? Of ben je op zoek naar een leuk cadeau? Vanaf vandaag is het mogelijk om bij mij een cadeaubon te kopen. De waarde ervan in geld mag je zelf aangeven, maar de echte waarde van een goede massage is natuurlijk onbetaalbaar! De meeste zorgverzekeraars vergoeden massagetherapie vanuit de aanvullende verzekering. De cadeaubon komt hier niet voor in aanmerking.

Richtlijnen

Vanzelfsprekend volg ik alle richtlijnen in het contact met cliënten. Dat betekent o.a. dat je alleen naar mijn praktijk komt als jij of ik  geen corona-gerelateerde klachten hebben. En zoals altijd alleen op afspraak. Daarnaast zorg ik voor goede ventilatie, extra schoonmaken volgens het corona protocol en houden we buiten de massage om voldoende afstand. Ik draag een face – shield of mondkapje en vraag aan jou om ook een mondkapje te dragen tijdens sommige massages. Zo zorg ik voor een zo veilig mogelijke omgeving.

 

 

  • Wil je een afspraak maken?

    Wil je, voor welke massagevorm dan ook, een afspraak inplannen in mijn agenda?

     

    Boek nu