Moe en last van je schouders en nek na je bevalling?

Je bent nog niet zo lang geleden bevallen, je zwangerschap, bevalling en kraamtijd zijn best prima verlopen. Eigenlijk vind je dat je niet mag ‘zeuren ‘. Natuurlijk weet je dat je even geen hele nachten meer door kunt slapen , en je omgeving zegt ook dat het allemaal maar tijdelijk is. Maar je bent nog zo moe… en je hebt zo’n last van je schouders en nek.

Je lichaam heeft door de zwangerschap en bevalling een flinke extra inspanning geleverd. En heeft ook tijd nodig om daar van te herstellen. En dat kost energie !

Terwijl je lichaam aan het herstellen is, ben je 24 uur per dag verantwoordelijk voor het welzijn van  je baby. En misschien heb jij ook nog wel de zorg voor andere kinderen in je gezin. Ook al doe je het samen, de zorg en verantwoording komt nu het meest op jouw neer. Immers jij hebt nog verlof. Juist in deze periode krijg je last  van je schouders, en nek. Misschien is het jouw houding tijdens het voeden? Maar ook de extra zorg en verantwoording kan nu letterlijk op je schouders drukken.

Massagetherapie biedt jou een steuntje in de rug. Bij massagetherapie draait het even alleen om jou. Om jouw rust en ont-spanning in deze intensieve periode van zorgen.

Therapie dat klinkt heel zwaar maar dat is het absoluut niet. De ervaring leert dat vrouwen die nog niet zo bekend zijn met deze therapievorm eerst wat schrikken van het idee van een therapie. Alsof er iets mis is met hen en er een lang traject nodig is. Maar wie even niet lekker zijn vel zit, kan al baat hebben bij een of twee sessies.

  • Wil je een afspraak maken?

    Wil je, voor welke massagevorm dan ook, een afspraak inplannen in mijn agenda?

     

    Boek nu