Heb jij behoefte aan een luisterend oor?

Heb jij behoefte aan een luisterend oor?  Vind je het fijn dat er iemand naar je luistert zonder direct een oordeel klaar te hebben. Gewoon iemand die jou ziet en hoort?

 

Avondklok verlengd, winkels nog gesloten, en nog veel meer maatregelen waar een ieder tegen aan loopt. Veel mensen hebben er genoeg van. Ook ik, zeker weten. Maar gelukkig zijn er nog dingen die wel kunnen.

 

Nu zag ik vandaag op sociale media een heel mooi initiatief langskomen. Het gaat over coaches die er willen zijn voor jongeren. Jongeren die behoefte hebben aan een gesprek, of een klankbord kunnen zich aanmelden bij de coaches die zich hier voor hebben opgegeven. Dit is geheel vrijblijvend, dus zonder kosten! Uiteraard heb ik me hier ook voor aangemeld, alleen vind ik dat het niet alleen voor jongeren moet zijn. Ik wil niemand buiten sluiten en er zijn voor een ieder die dit nodig heeft.

 

Volgens de weersvoorspellingen wordt heerlijk voorjaarsweer. Dus een uitgelezen kans om vaker naar buiten te gaan.

Dus heb jij zin om samen met mij een wandeling te maken? Of wil je gewoon even buiten op een bankje zitten en je verhaal aan mij vertellen?  Vertellen waar je nu tegenaan loopt.  Gewoon iemand die luistert zonder direct een oordeel te hebben. Of direct met een oplossing aan komt dragen, zonder dat je daarom vraagt.  Ik ben een hbo opgeleid massagetherapeut. Behalve uiteraard verschillende massagetechnieken , beheers ik ook het vak van luisteren naar een ander. Iemand in zijn of haar eigen waarde laten, en er te zijn voor iemand.

 

Even voor de duidelijkheid: hier zijn geen kosten aan verbonden!  Dit zijn geen massagetherapie behandelingen.  Ik doe dit om een luisterend oor te kunnen bieden voor een ander. Er voor een ander te kunnen zijn.

 

Alle massagetherapiebehandelingen vinden nu alleen plaats na een verwijzing van een huisarts en in mijn praktijkruimte.